Maďarský guláš je vyroben čerstvého krku mladého býčka a je doplněn o čerstvou zeleninu (rajčata a papriky). Výraběn je podle staré domácí receptury.
Detailní popis produktu
Hovězí krk se pomalu na cibulce dusí v silném hovězím vývaru. Základem je kvalitní hovězí maso, které se společně s paprikou, rajčatovým protlakem a kořením vaří tak dlouho, dokud omáčka nezíská správnou hustotu, barvu a chuť. Na závěr se přidávají čerstvá rajčata a paprika. Maďarský guláš si nejlépe vychutnáte s čerstvým chlebem.
- Hovězí maso, krk (minimálně 25%) tvoří základ guláše a dodává mu tu správnou chuť.
- Hovězí vývar (pitná́ voda, hovězí́ maso, hovězí́ kosti, cibule, petržel, česnek, směs koření́).
- Škvařené vepřové sádlo je nezbytným základem pro restování cibule.
- Rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sůl) dodává guláši jemnou sladkokyselou chuť a zvýrazňuje jeho barvu.
- jedlá sůl, česnek, červená paprika, směs koření
- Čerstvá rajčata a papriky
Vyzkoušejte další vepřové, hovězí a nebo zabijačkové speciality.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Guláše |
---|---|
Obsah: | 1000ml |
Složení: | Hovězí maso - krk (minimálně 25%), hovězí vývar (pitná voda, hovězí maso, hovězí kosti, cibule, petržel, česnek, směs koření́), škvařené vepřové sádlo, rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sů, jedlá sůl, česnek, červená paprika, směs koření, čerstvá rajčata a papriky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.