Lančmít je vyroben z čerstvého masa, které pochází výhradně z lokálních farem v srdci Šumavy. Bez rychlosolí a bez konzervantů.
Detailní popis produktu
Objevte lahodnou chuť tradičního českého výrobku - Lančmít – vyroben je s využitím našich 25 let zkušeností v oblasti masných výrobků. Tento produkt je výsledkem poctivé výroby a nabízí špičkovou kvalitu bez zbytečných umělých přísad a konzervantů.
Náš výrobek Lančmít, pochází z masa výhradně z lokálních farem v oblasti Šumavy, kde se dbá na udržitelný chov a čerstvost surovin. Vepřové maso je ihned zpracováno, aby si zachovalo svou šťavnatost a autentickou chuť. Nepoužíváme žádné rychlosoli ani konzervanty, což zaručuje 100% přírodní produkt, který ctí tradici. Naše produkty obsahují jen minimum druhů koření, aby mohla vyniknout přirozená chuť masa.
Složení je jednoduché a kvalitní: 90 % vepřové maso, 5% kůže, 3% zelenina (sterilizovaná kapie), jemně dochucené jedlou solí a tradiční směsí koření (pepř, kmín), 2%. Tato klasická kombinace dodává Lančmítu plnou chuť, kterou ocení každý milovník kvalitního výrobku z vepřového masa.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vepřové maso |
---|---|
Hmotnost: | 170g |
Složení: | 90% vepřové maso, 5% kůže, 3% zelenina (sterilizovaná kapie), 2% koření (sůl, pepř) |
Výživové hodnoty: | sodík 7275,0 mg/kg ±13 %, chlorid sodný 1,82 g/100 g ±13 %, energetická hodnota 603,7 kJ/100 g ±5 %, energetická hodnota 144,4 kcal/100 g ±5 %, cukry méně než 0,1 g/100 g, sacharidy 1,94 g/100 g ±5 %, tuk 8,01 g/100 g ±3 %, bílkoviny 16,14 g/100 g ±1,4 %, popel 2,48 g/100 g ±1,6 %, sušina 28,57 g/100 g ±1 %, voda 71,43 g/100 g ±0,8 %, kolagen 1,29 g/100 g ±14,2 %, obsah masa 83,94 g/100 g ±10 %, sójová bílkovina menší než 0,70 g/100 g, nasycené mastné kyseliny 2,849 g/100 g ±10 % |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.